Natalia Eldon

Cand.Pæd. i Pædagogisk Psykologi, Lærer, Stresscoach, Kostvejleder og Yogalærer

Jeg er et meget målrettet, ambitiøst og udviklingsorienteret menneske med en usædvanlig stærk evne til at arbejde fokuseret med stor sans for faglighed og evne til at få ting til at ske. Jeg er meget dynamisk med stor handlekraft samtidig med, at jeg har øje for, hvordan det medmenneskelige og kommunikative har en betydning i forhold til at få ting til at ske og få andre med. Jeg har en positiv indlevelse på andre, kombineret med en stærk sans for at sætte processer i gang og få andre mennesker med, så det både skaber resultater men samtidig også sikrer indfrielse af mål og vision.

Jeg har tydelige lederegenskaber koblet med en stærk evne til at kunne tænke innovativt og få unikke idéer, der kan bringes i spil og får andre med. Samtidig er jeg optaget af at kunne gøre en forskel i en højere sags tjeneste og bidrage værdiskabende ind i en sammenhæng, som give mening, skaber værdi og konkrete resultater.

Jeg arbejder meget løsnings- og resultatorienteret med stor indlevelsesevne, hvilket kvalificerer de processer, initiativer og projekter, jeg engagerer mig i. Jeg er rigtig god til at se muligheder og få øje på, hvordan en opgave kan løses bedre og/eller smartere i en organisation. Således vil jeg kunne arbejde både produkt- og procesorienteret med en åbenhed for at gå nye veje der, hvor det giver mening og skaber nye resultater med øje for det professionelle og en høj faglig integritet.

Jeg har et usædvanligt talent for at indgå i interpersonelle sammenhænge, hvor der er brug for initiativ, kommunikation og fokus. Jeg er en positiv igangsætter, der med sit imødekommende væsen og store engagement, skaber god energi i enhver sammenhæng. Mit bidrager er understøttende og positivt udviklende i de sammenhænge, jeg engagerer mig i, hvilket jeg har med min medmenneskelige tilgang og sociale intelligens. Jeg er optaget af at kunne bidrage i en professionel sammenhæng med et fokus på at kunne kvalificere og optimere de projekter, jeg engagerer sig i. Jeg vil med min proaktive tilgang kunne bidrage værdiskabende ind i enhver organisation, og har talent for at arbejde med kommunikation, udvikling og ledelse.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Natalia Eldon,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.