Hvem er vi?

Om os

Vi er hjælpekunstnere!

med vores professionelle nysgerrighed er vi eksperter i at ”afkode & omkode” kompetencer således, at disse kan ses & forstås i et nyt lys.

Vores initiativ er tiltænkt at facilitere & supplere den indledende dialog mellem arbejdsgiver & arbejdstager. Vi er en dansk virksomhed med fokus på ordentlighed & gennemsigthed. Vi entrerer kun med seriøse & preækvalificerede kandidater, som alle er åbne for nye karriereveje.

 

Vi tilbyder virksomheder sparring & direkte adgang til unikke potentielle  medarbejderprofiler, hvor vi sikrer kvaliteten gennem vores omhyggelige kendskab til  & screening af  vores kandidater.

 

Mange Kandidater har tillige deltaget på et af vores (HELPAHEAD.DK) 4 – 6 ugers kurser indenfor akademifag som salgpsylogi, service ambassadører, kommunikation, ledelse m.fl. hvorigennem vi har fået en dyb forståelse for kandidaternes respektive ambitioner, drømme & forventninger til fremtidige karriereretning.

 

HELPAHEAD har siden 2011 hjulpet med brancheskift, outplacement & efteruddannelse. Vores ønske er gennem netværk, at skabe en uformel platform, hvor virksomheder og jobsøgende kan mødes på en enkel og effektiv måde. 

 

Vi befinder os i en brydningstid, hvor der er stor efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft i stort set alle branher i det danske erhvervsliv. Særligt indenfor turisme- & oplevelsesøkonomien er der et akut behov for arbejdskraft på alle niveauer.

 

Vi ønsker med KAFFEMØDER.DK at brygge nye netværk & åbninger til spændende karriereveje.

Kontakt os på for at høre mere om vores koncept på:

Mail kontakt@kaffemøder.dk  mobil: 2076 2600:

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.