Mette Rønnov Holm

Mette Holm – Profil og Kvalifikationer

Jeg er en dygtig og erfarne medarbejder og leder med en stærk analytisk tankegang og en dedikation til at opnå resultater. Jeg trives i samarbejde med andre og er kendt for min nysgerrighed og evne til at forstå menneskers psykologi. Min tilgang til projekter er målrettet og handlekraftig, hvilket har ført til positiv udvikling i de forskellige områder, jeg har arbejdet i.

Familiebehandling og Støtte: Min baggrund som familiebehandler hos Sokon har givet mig værdifuld erfaring med systemisk tænkning, hvor jeg støtter og vejleder familier i svære situationer, beslutningsprocesser og samtaler. Jeg har en unik evne til at personvurdere både forældre og børn/unge, hvilket hjælper med at skabe en positiv fremtid. Jeg er dygtig til at observere samspillet mellem forældre og børn og kan vejlede i overensstemmelse med service- og forvaltningsloven. Min dokumentations- og kommunikationsevner er fremragende.

Ledelseskonsulent og Bestyrelsesformand: Jeg har også stærke kompetencer inden for HR og ledelseskonsulentarbejde, hvilket jeg har udført som aktiv bestyrelsesformand for Fonden Valhalla. Her har jeg udviklet strategisk forretningsudvikling, sikret økonomiske rammer, og øget personalets trivsel og motivation. Kvalitetssikring og udvikling af metoder, dokumentation og faglighed er en hjørnesten i mit arbejde. Min evne til politisk kommunikation og udarbejdelse af operationelle planer har bidraget til vækst og udvikling, samt ventelister på vores pladser.

Afdelingsleder og Salgskonsulent: Jeg har også erfaring som afdelingsleder hos Sjællandske Medier, hvor jeg har arbejdet med sparring, daglig drift, personaleledelse og projektledelse. Min rolle som salgskonsulent hos forskellige virksomheder har udviklet mine salgsevner og evnen til at opretholde kundetilfredshed. Jeg har ledt succesfulde projekter og centraliseret eksisterende opgaver. Min afdeling opnåede den højeste medarbejdertrivsel.

Engagement og Frivilligt Arbejde: Jeg har også engageret mig som frivillig besøgsleder hos Røde Kors og som terapeut og støtte for unge selvskadende piger uden for hjemmet. Min mangfoldige erfaring i terapeutiske og pædagogiske stillinger har forfinet mine kompetencer.

Bestyrelsesarbejde: Som aktiv bestyrelsesmedlem for forskellige institutioner har jeg været med til at forme strategi og udvikling på flere områder.

Uddannelse: Min akademiske baggrund omfatter en kandidatgrad i Psykologi og Kommunikation fra Roskilde Universitet og en bachelorgrad i Sociologi fra Københavns Universitet. Jeg har også en uddannelse som psykoterapeut/rådgiver med speciale i misbrug.

Jeg kan give dig referencer, der bekræfter mine kompetencer og dedikation til at opnå mål. Jeg ser frem til at bringe mine færdigheder og erfaringer til dit team og bidrage til succes i din organisation.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Mette Rønnov Holm,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Sammen kan vi det hele!
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.