Malene, Søbygaard

 

Leder du efter en innovativ, arbejdsom, selvkørende ,unik medarbejder der kan byde på stor faglig erfaring og tyngde i forhold til Kognitiv Stimulationsterapi CST til mennesker med demens, Mental Sundhed, Forebyggelse og Sundhedsfremme mm. Så er vi temmelig sikkert et godt match.

Jeg står nemlig i den situation at jeg leder efter et remote/hybrid fuldtids job, hvor jeg kan komme til at gøre en afgørende forskel; omsætte min virkelyst og mine faglige og personlige kompetencer i hverdagen, og være med til at sikre mine ældre og sygdomsramte forældre en sammenhængende og værdig hverdag.

Min faglige baggrund er den, at jeg er uddannet Ergoterapeut, Master of Science i Folkesundhedsvidenskab fra London School of Hygiene and Tropical Medicine, Projektleder, Mastercoach og blandt meget andet Kognitiv stimulationsterapi Facilitator (CST) og DAWN Dementia Care Specialist DDCS.

Jeg har gennem knapt 21 år arbejdet med forebyggelse, sundhedsfremme, og her i de seneste år mental sundhed – i stillinger som, Børneergoterapeut, Sundhedskonsulent og faglig leder, Projektleder og Resiliens Konsulent og faglig leder.

I 2014 skabte jeg en evidensbaseret mental robustheds indsats til sårbare unge 18-30 år i beskæftigelsessystemet, som jeg afprøvede, evaluerede og driftede fra 2015 og 6 år frem, i Odense Kommune med rigtig fine resultater. Jeg har gennem årene arbejdet med alt fra Sundhedspolitik til udvikling af indsatser, undervisning mm for målgrupper fra 0 til 85 år.

I foråret 2022 startede jeg NGOér Konsulatet for Fællesskab, hvor jeg og mit team siden har leveret Kognitiv stimulations terapi for mennesker med let til moderat demens. Ud over dette kender jeg de problematikker, bekymringer, forhindringer og det store ønske om hjælp man som pårørende står med særdeles godt. Jeg kan derfor tilbyde indsigt og viden fra flere sider.

Den røde tråd i mit arbejde har altid været et ønske om at gøre en mærkbar forskel for sårbare, udsatte, oversete mennesker. Samtidig har mit arbejde og mine ansættelser altid båret præg af min skæve, kreative og vedholdende tilgang til opgaver og til livet, og jeg har to gange været heldig at vinde priser for netop dette.

Så, står du med opgaver – i forhold til udvikling af indsatser, leverance af indhold til CST eller CST-inspirerede hjælpemidler og redskaber, Udvikling af aktiviteter, spil mm til den stadigt voksende gruppe af mennesker med demenssygdomme herhjemme og i verden generelt, online undervisning og coaching eller noget helt andet, og finder du min profil interessant, Ja, så håber jeg du vil overveje om ikke jeg kunne passe ind på jeres arbejdsplads

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Malene, Søbygaard,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

  Jeg er kendetegnet ved, at være særligt god til nytænkning; at tilegne mig nye viden og færdigheder; at se og skabe mønstre i teorier; at udvikle programmer, forløb og workshops – og endelig til, at gå distancen fra ide og hele vejen gennem udvikling, afprøvning, evaluering og implementering af indsatser – hele tiden med kvaliteten for øje
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.