mads fredslund

JOBPROFIL

Ung, energisk, dygtig og strategisk leder med en spændende karriere i bagagen søger nu op på næste trin af karrierestigen. Jeg ønsker at udvikle mit lederskab og skabe High Performance Teams i en spændende, visionær organisation. Som leder er jeg proaktiv og synlig, jeg stiller krav til mine medarbejder og belønner dem til gengæld ved at hjælpe med at udvikle på deres potentiale, så de kan skabe sig en spændende karriere og bidrage til mere vækst og udvikling.

Det er via en stærk, målrettet ledelse af mine teams, jeg har skabt mig en inspirerende karriere i detail- og retailhandel. Jeg bringer derfor stor indsigt og viden med mig fra denne branche, men er også åben overfor andre brancher, hvor jeg kan bidrage aktivt til strategisk ledelse. Min lederstil er at få motiveret mine medarbejder til bedst mulige performance, se og udvikle på deres talenter og derved skabe vækst og udvikling til gavn for bundlinjen, organisationen, vores samarbejdspartnere og kunder.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej mads fredslund,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

LEDERPORTRÆT & LEDERVÆRDIER
HVORFOR HAR MIN KARRIERE UDVIKLET SIG I RETNING AF LEDELSE,
FORRETNINGSUDVIKLING OG PROCESOPTIMERING?
REFERENCER INDHENTES GERNE PÅ ANMODNING.
Jeg kom ind i faget for at skulle tjene penge, men kunne hurtigt mærke, at jeg havde talent for ledelse. Jeg blev tændt af det og kunne flytte butikkerne til nye mål. Især når alle andre sagde, at det ikke kunne lade sig gøre. Jeg elsker at komme med nye ideer, søsætte dem og tjekke op på dem og komme med forbedringer undervejs. HVORDAN SKABER DU DE HER HIGH PERFORMANCE TEAMS? Jeg har altid gået efter at finde unikke medarbejdere, der kan noget særligt. Som leder skal man ikke kunne det hele selv, det er en evne at uddelegere til medarbejdere, der har særlige talenter. Jeg sammensætter altid mine teams, så de passer til opgaven, så de hver især har en opgave, netop de er bedst til. Derefter kan jeg godt finde på at sætte den bedste sammen med den, der skal lære noget. Det er på den måde, man hele tiden optimerer teamet, ved at skabe og derpå udvikle nye kompetencer. Det handler om at sætte teamet, så vi sammen bliver High Performance, det er sådan 5 nemt kan føles som 10. HVILKE ROLLEMODELLER HAR HAFT BETYDNING FOR DIG SOM LEDER? Jeg har haft tre rollemodeller som på hver sit tidspunkt og hver sin måde, har gjort mig til den leder, jeg er. De var hver især meget forskellige og havde deres egen unikke lederstil og jeg har taget det bedste med mig fra dem hver især. Den første kunne se noget i mig, selvom jeg ikke var klar til at blive leder, den anden gav mig frihed til at prøve det meste af som leder og den sidste udviklede mig som leder op til næste niveau. Det er qua mine roller, at jeg ønsker at give det samme videre til mine medarbejdere gennem stærk, målrettet ledelse i dag.
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.