Jens Cornelius

Ledererfaring med værktøjskassen i orden

Senior profil med 12 års ledererfaring, heraf 6 år med fuldt forretningsansvar; salg, forretningsudvikling, software- og produktudvikling, kunder, drift & support, medarbejdere, partnere og økonomi for 60 FTE (DK/PL), 200 kunder, 3 produktområder og 5 partnere i Norden.

Med en Cand.merc.dat suppleret med uddannelse i ledelse, LEAN, enterprise arkitektur, forhandling og ESG er min værktøjskasse i orden.

Jeg arbejder såvel strategisk som operationelt på tværs af organisationen og er vant til at stille de rigtige spørgsmål, sætte de rigtige mennesker sammen, skabe tillid, samarbejde og arbejdsglæde, og kommunikere tydeligt om strategi, mål, leverancer og succeskriterier.

Strategisk og kommercielt mindset

I får en kollega som er anerkendt som en strategisk og handlekraftig leder med erfaring i at skabe og geare en organisation til vækst.

Jeg har med succes gennemført en forretningsmæssig, teknisk- og organisatorisk forandrings- og vækstrejse der skabte en markedsleder. Jeg har etableret strategiske partnerskaber i Danmark og Norge og skabt en skalerbar (SaaS) forretningsmodel med globalt perspektiv. Jeg har et solidt personligt drive der kombineret med tydelig kommunikation, handlekraft og naturlig gennemslagskraft får ting til at ske.

Passion for mennesker og god ledelse

I får en leder med en stærk passion for mennesker, god ledelse og fokus på at skabe en inkluderende virksomhedskultur der sikrer en sund livsbalance, og hvor arbejdsglæde går hånd i hånd med bæredygtig adfærd, teknologisk udvikling og synlige kommercielle resultater.

Jeg har hele min karriere arbejdet sammen med og ledet (direkte/indirekte) softwareudviklere, it-arkitekter, projektledere og ingeniører. Som leder er jeg anerkendende, tydelig, beslutsom og handlekraftig, og kombinerer det naturligt og effektfuldt med smil, grin og humor.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Jens Cornelius,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

The only difference between success and failure is the ability to take action
Taler følgende sprog
,
Søger jobs her
, ,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.