Frederik Ohsten

Jeg er specialiseret i budskaber. At levere en interessant, brugbar eller opsigtsvækkende nyhed til den rigtige målgruppe.

For mig er kommunikation og produktion af engagerende indhold ikke bare et fag eller en disciplin. Det er, sammen med intentionerne og handlingerne bag, levendegørelsen af enhver organisation.

Jeg har omfattende erfaring med kommunikationsstrategi, kampagner, Advocacy-programmer, effektiv copywriting og personlig rådgivning på toplederniveau.

I mit arbejde lægger jeg vægt på, at kommunikationen er skarpt vinklet, fremstår åben og i øvrigt udspringer af og understøtter strategien. Det gælder naturligvis budskaber og indhold, vi sender ud på egne kanaler og i pressen, men også i min rådgivning af kolleger og ledere.

Tidligere har jeg leveret gode resultater i blandt andet rejsebranchen og energisektoren. Jeg trives med vekslende opgaver, er hurtig til at sætte mig ind i nye sammenhænge og rådgive og eksekvere. Mit gemyt er roligt, og jeg går ikke i panik, selv om det går hedt til omkring mig.

Jeg er 42 år og bor i Ålsgårde med min hustru Sandra og vores to døtre Agnes og Johanne på henholdsvis 6 og 2 år. Når jeg ind imellem har tid, kan jeg godt lide at tage op til vores ødegård i Skåne (jeg har europæisk skovarbejdercertifikat og er god med en motorsav) eller opleve den skandinaviske natur til fods, på ski eller cykel.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Frederik Ohsten,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Skyd papegøjen og ram målgruppen
Søger stillingstype
Erfaring inden for
,
Taler følgende sprog
, , ,
Søger jobs her
,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.