Erik Lennart Petersen

Jeg er en erfaren konsulent, projektleder og procesleder. Jeg har primært arbejdet inden for det kulturelle område (film og idræt), men mine kompetencer kan bruges rigtig mange steder. Lige nu er jeg “in-between-jobs” og er åben for det meste; og selv om jeg naturligvis helst vil fastansættes, kan jeg tilbyde at komme i løntilskudsjob, hvor I som virksomhed kompenseres for noget af lønnen med et månedligt beløb svarende til dagpengesatsen. Jeg er sikker på, at I bliver så glade for mig, at I bagefter vælger at fastansætte mig! 🙂

 

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i Filmvidenskab og Praktisk formidling (retorik), men har mange efterfølgende efteruddannelser, herunder i projektstyring, procesledelse, konfliktcoaching, markedsføring og E-handel. Dertil har jeg taget en almen voksenpædagogisk grunduddannelse (AVG), så selv om jeg udadtil virker meget rolig og måske endda også lidt introvert, er jeg på ingen måde bange for at stå frem i større forsamlinger.

 

Ser I på mit profilfoto, kan I også konstatere, at jeg ikke er en ung, nyuddannet, billig arbejdskraft, men derimod (halv)moden, smilende og balanceret. Og så er jeg af natur trofast: Hvis jeg trives, stikker jeg med andre ord ikke bare lige af til en anden arbejdsplads, men bliver lige så længe I ønsker mig! Så jeg håber, at I har en virksomhed med en moderne “senior”-politik og mener det, når I udadtil fortæller, at I værdsætter diversitet?

 

Jeg brænder for formidlingsopgaver og er hurtig til at sætte mig ind i kompliceret, fagligt stof, som jeg har stor erfaring i at videreformidle til andre gennem rådgivning, vedledning og sparring. Jeg er også talstærk og har analytisk sans. Samtidig er jeg en rutineret skribent i masser af formater (artikler, pressemeddelelser, nyhedsopslag, informationsfoldere, m.m.) til mange forskellige medier/kanaler (trykt tekst, hjemmesider, SoMe, e-mails, etc.). Jeg kan også håndtere administrative opgaver, f.eks. i et sekretariat eller lignende.

 

Derudover er jeg struktureret og serviceminded – både over for kolleger og kunder/gæster – og jeg er ikke bange for at tage fat. Samtidig har jeg blik for de små detaljer, der gør en forskel, ligesom jeg også er meget interesseret i adfærdsdesign med henblik på at gøre arbejdsgange eller kunderejser mere optimale.

 

Dertil har jeg en smule ledererfaring, som jeg – hvis muligheden opstår – ikke vil være uinteresseret i at få udbygget. Dog skal det understreges, at jeg absolut intet har imod at være “almindelig lønmodtager”, så længe det er på en interessant arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver, gode kolleger og ordentlige ansættelsesvilkår. Jeg har både erfaring i at arbejde selvstændigt, men også i samarbejdende teams med fælles mål – og begge dele falder mig naturligt: Med andre ord kan jeg godt lide at spille andre bedre!

 

Så tøv ikke med at tage kontakt: Jeg er klar til et kaffemøde! 🙂

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Erik Lennart Petersen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Hvornår skal jeg starte?
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.