Zenia Thorgaard

Jeg tilbyder solide ledelseskompetencer og bidrager med stærke resultater indenfor service, optimering og jeg kommer med en dedikeret, engageret og udviklende lederstil.

Som manager, drives jeg af at nå i mål og sikre at gode processer huskes og kontinuerligt optimeres.
Mange steder stilles der krav til at kunne håndtere rigtig mange bolde i luften på én gang. Hos mig er dette en yderst veludviklet kompetence, som jeg nyder at “håndtere”..!

Jeg har de seneste år skabt teams med den længste anciennitet samt nedbragt sygdoms-/fraværsperioder drastisk. Ved at fastholde dygtige medarbejdere, har vi både leveret top professionelt og trygt til kunderne og dermed også skabt en høj kundetilfredshed!
At sikre stabilitet og en sund personalefastholdelse, har det også være muligt at fordele dagligt ansvar ud og dermed sikre endnu større engagement hos personalet.

Samtidig er jeg af hjertet statistikker og yderst analytisk, hvilket gør at jeg er god til at aflæse muligheder for eks forbedringer.

Jeg har med årene opnået en stoisk indsigt i mit ledervirke, med god plads til forandring og ikke mindst forbedring. Både i mig selv og indenfor de opgaver/teams/personale, som jeg har været ansvarlig for.

Jeg brænder for at være med til at skabe en forskel og for at skabe resultater gennem og sammen med andre! Jeg nyder at have travlt og mit arbejde er kendetegnet ved min systematik, disciplin og ikke mindst min dedikation.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Zenia Thorgaard,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Kun døde fisk svømmer med strømmen
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.