Stig Langhoff Pedersen

Pæne ord fra tidligere kollega:
Stigs erfaringer fra et liv med massiv menneskekontakt, som ansvarlig leder og handlekraftig beslutningstager og konfliktløser vil være en gevinst for enhver virksomhed med en større gruppe medarbejdere/borgere, der skal ledes og hjælpes godt på vej.

Stig er samtidig en gudsbenådet performer med hjertet på rette sted! Han formår at favne alle typer mennesker, og han er initiativrig og bobler af idéer. Jeg savner allerede hans humør og måden han tramper ind i andre mennesker på. Det er så livsbekræftende og giver værdi på enhver arbejdsplads.! Lisette F. Thamdrup. Product Manager hos Stromma Group

Pæne ord fra tidligere medarbejder:

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Stig i Stromma – det var hele vejen igennem en fornøjelse. Stig er en af de bedste ledere jeg har mødt, og jeg har oplevet en del. Ønsker man en som kan guide en uens flok frem mod frontlinjen og udover, så er det Stig. Stigs personlighed, lederevner og empati gør at man automatisk yder sit bedste under hans fane.

Kenneth Boots. Forfatter, foredragsholder og guide.

 

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Stig Langhoff Pedersen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Mit mantra: “Orden i butikken” “Orden i butikken” danner fundamentet for nye ideer – andre vinkler – og gennemtænkte løsninger.
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.