Sofie Wünsche

Hej, mit navn er Sofie 🌟

🚀 Jeg brænder for kommunikation – og motiveres af den levende og nærværende fortælling. Jeg elsker at omsætte viden til virkelighed, og skabe indhold, der ikke kun informerer, men også engagerer og inspirerer.

🔑 Min baggrund som digital kommunikatør og min kandidatgrad i Strategisk kommunikation og Digitale medier giver mig en solid forståelse for alt inden for kommunikation, ordnørderi, indholdsproducering, markedsføring, sociale medier – og lignende! Jeg nyder at skabe og producere indhold i alle former, der både har et kreativt & kommercielt fokus.

✏ Jeg er stærk indenfor content produktion – især når det kommer til skriftlig kommunikation, SEO og web. Jeg har blandt andet skrevet tekster og udarbejdet billede- og videomateriale til hjemmesider, intranetnyheder og sociale medier, lavet webdesign, optimeret SEO og været community manager. Jeg elsker at arbejde med branding og at finde den rigtige tone-of-voice!

🦸‍♀️ Min superkraft er: teamwork og samarbejde! Jeg er en teamspiller med stort T, der elsker at bidrage til fællesskabet gennem en åben og imødekommende arbejdsindstilling. Jeg trives generelt i dynamiske arbejdsmiljøer, og som person er jeg et koordinationsmenneske med en struktureret arbejdstilgang.

💡 Jeg er altid nysgerrig, og elsker at udvikle mig både personligt og fagligt! Hvad der ikke er min spidskompetence i dag, kan derfor meget vel være det i morgen. Jeg kaster mig gerne ud i nye udfordringer og discipliner, og er ikke bange for at prøve nye ting af. Gennem den læringsproces finder man nemlig ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Lad os tage et kaffemøde og udforske mulighederne sammen!

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Sofie Wünsche,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Erfaring inden for
, , ,
Taler følgende sprog
,
Søger jobs her
,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.