Søren Voltelen

Både privat og professionelt har samværet og dialogen med mennesker jeg møder ofte haft en god positiv  indvirkning på mit humør, mit livssyn og min tilgang til verden og det jeg møder på min vej.

Har set mine år i både rejsebranchen og i lufthavnen, som livstilsbrancher der er så meget andet end “bare” et arbejde. Det er brancher, hvor jeg har mødt både mange kunder, gæster, passagerer, men også dejlige kolleger med vidt forskellige baggrunde, nationalitet, kultur, sprog, erfaring, køn og alder. Dette mix har jeg altid set som en inspiration og en styrke og noget der gør arbejdsdagen meget sjovere og mere spændende, når alle byder ind på forskellig vis og med forskellige forudsætninger.

Inden for turist-, oplevelses- og hotelbranchen ser jeg klart en masse spændende jobmuligheder og en ny professionel fremtid, med en naturlig sammenhæng og kobling til mine tidligere arbejdsområder, kompetencer og allerede erhvervede erfaringer. Først indenfor, ser jeg her brancher med masser af muligheder for at finde netop de opgaver og udfordringer der lige passer til mig og hvor udvikling er en naturlig ting.

 

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Søren Voltelen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

At gøre sit bedste er et godt udgangspunkt.
Antal års erfaring
år
Taler følgende sprog
, , , ,
Søger jobs her
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.