Olena Chervonenko

Naturlig samspilsfremmer, som sætter stor vægt på at fremme godt arbejde og struktur på alle niveauer.

Omgængelig, struktureret og best-practice-motiveret MSc. i Teknologi (National Aviation University, Ukraine, 2006), specialist i Intellektuelt ejerskab (NAU, 2005) og Business Management (Belgien, 2010) med 15+ års praktisk erfaring inden for kommunikation (på flere sprog), planlægning, strategi- og engagement projekter fra bl.a. Sony Ericsson og Samsung samt forkærlighed for daglig drift og forandringer.

Tjek i min opgaveliste, følelse af at jeg virkelig er der, hvor det hele sker, styring og forbedring af løbende processer, mulighed for at have flest mulig andre med på sjov og harmoni samt ”tak” fra kollegaerne er det, der får mig ud af sengen hver morgen.
Kendt som positiv multitasker og omhyggelig menneskekender, skaber jeg struktur og logik i alt hvad jeg laver, bevarer overblikket i stressende situationer og arbejder både selvstændigt og i team, hvor alle forstår at levere resultater og, ikke mindst, nyder det gode kollegaskab.

Efter at måtte flygte fra Ukraine i 2022, er jeg til daglig en skolelærer på Skottegårdsskolen og solomor til to, da min mand er er i gang med at forsvare Ukraine. Jeg søger en stilling, hvor jeg med fordel kan udfolde alle mine talenter og bidrage med det jeg er bedst til – kommunikation, optimisering, kreativitet og transformationsprojekter – i en organisation hvor tillid, samarbejde og en sund balance mellem arbejde og privatliv er i fokus.

Vi ses til en kop kaffe! 🙂

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Olena Chervonenko,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Carpe diem!
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.