Nanna Hillig

Kommunikativ blæksprutte

Som kommunikationsmedarbejder og tv-tilrettelægger, er jeg vant til at arbejde med alle dele af medieproduktion. Lige fra idéudvikling, produktsionsplanlægning, casting, optagelse og interview til redigering, fotografering, nyhedsbreve, hjemmesideopdatering og SoMe opslag.

De ting som jeg ikke kan endnu, er jeg hurtig til at sætte mig ind i og lære at mestre. Jeg har bl.a. stået for at producere en DR2 Temalørdag, sammen med en kollega, fra start til slut. Jeg er god til at holde mig opdateret og erhverve nye kompetencer. Som senest da jeg tog et kursus i online kommunikation, hvor jeg fik dybere indsigt i bl.a. webdesign og kommunikationsstrategi.

Jeg trives med de forskelligartede arbejdsopgaver, og er grundig i min udførsel, men kan også afslutte en opgave når tid er.

 

Videbegærlig og i øjenhøjde

I mit arbejde som kommunikationsmedarbejder og tilrettelægger, har jeg arbejdet med mange forskellige slags emner og medvirkende. Jeg har sat mig ind i komplekse emner så forskellige som: udenrigspolitik, kemikalier og psykisk sygdom og jeg har interviewet alle slags mennesker, lige fra ministre til professorer, børn og psykisk sårbare.

Jeg er derfor vant til, at forholde mig åbent, nysgerrigt og skabe et trygt rum for de mennesker jeg arbejder sammen med.

 

Løfter i flok

Fællesnævneren for alt mit tidligere arbejde er, at det kun har kunne lade sig gøre, på grund af samarbejdet med søde og dygtige kollegaer. For sammen får man de bedste idéer og sammen opnår man det bedste resultat. 

 

Jeg ser frem til at høre fra jer.

 

Mange hilsner

Nanna Hillig

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Nanna Hillig,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.