Nadim Bachmann

Jeg brænder at arbejde indenfor ledelse, produktion, arbejdsmiljø, kvalitet og fødevaresikkerhed i jeres organisation. Jeg er en erfaren mejerist med et solidt fundament inden for driftsledelse og produktion, og jeg mener, at mine kompetencer og erfaringer passer godt til jeres behov

Jeg har en omfattende baggrund inden for mejeriindustrien, primært opnået gennem mine ansættelsesforhold hos Arla Foods. Min uddannelse som mejerist og mine efterfølgende roller som Produktionskoordinator, Team Leader og Q&FS Coordinator har udstyret mig med en bred vifte af færdigheder inden for ledelse, produktionsoptimering, kvalitet og fødevaresikkerhed.

Produktion og Ledelse: Jeg har erfaring med ansvar for afdelinger med op til 25 medarbejdere, udarbejdelse af procedurer, medarbejdersamtaler, udarbejdelse af afdelingsplaner og visioner, samt daglige tavlemøder.

Arbejdsmiljø: Jeg har ageret som arbejdsmiljørepræsentant og har erfaring med håndtering af arbejdsulykker, udarbejdelse af one-pagers og indberetning af arbejdsmiljøhændelser.

Kvalitet/Fødevaresikkerhed: Jeg har været ansvarlig for oprettelse og vedligeholdelse af kvalitetsdokumentation, udarbejdelse af risikovurderingsanalyser og HACCP-planer, deltagelse i interne auditteams, og jeg har håndteret kvalitetsproblemer internt og eksternt.

LEAN: Jeg er certificeret som Arla Lean Green Belt og har erfaring med implementering af LEAN-værktøjer som 5S, OEE, A3, SMED, VMS, FIFO og 5 x WHY.

Jeg er overbevist om, at mine færdigheder og erfaringer vil være en værdifuld tilføjelse til jeres team. Jeg ser frem til at have muligheden for at diskutere, hvordan jeg kan bidrage til jeres organisation.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Nadim Bachmann,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Taler følgende sprog
,
Søger jobs her
,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.