Michelle Jensen

👉 Uddannet socialrådgiver med fokus på socialt arbejde og socialpædagogik. Så jeg kan sådan noget helt grundlæggende med at møde mennesker hvor de er, stærk i kommunikation, struktureret og systematisk tilgang, administrative opgaver, samt koordinering som en blæksprutte og falkeblik for detaljer.

👉 Alsidig spændende erfaring med i bagagen.
Som socialrådgiver, socialfaglig medarbejder/kontaktperson, receptionist, kundeservicemedarbejder, pædagogmedhjælper – tilmed ufaglært tandklinikassistent. Den lader vi lige stå lidt for sig selv.

👉 En tidligere leder har udtalt: “Til Michelles fremtidige arbejdsgiver. Stort tillykke med ansættelsen af den bedste medarbejder. Du har ansat et fantastisk og super loyalt menneske. Altid smil og godt humør.” – Torben Christiansen, daglig leder Nordic Park. Referencen kan naturligvis uddybes.

Jeg søger vidt og bredt i Nordsjælland – da mine kompetencer indtil videre har kunne bruges i mange forskellige brancher. Jeg er derfor ikke fastlåst på noget specifikt, og er egentlig meget åben for at spille bold med mine kompetencer, og udvikle mig hen af vejen. Hjernen er heldigvis plastisk. 🙃

Lur endelig på min profil på LinkedIn, skriv en hilsen eller send en brevdue. Jeg uddyber gerne til et kaffemøde, en walk & talk eller ligefrem en personlig samtale. 🤝

CV kan fremsendes.
Kaffe drikkes. ☕️

Bedste hilsner

Michelle Thuren Jensen
Mail: michelle-2310@hotmail.com
Helsinge

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Michelle Jensen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.