Michael Jensen

Kæmpe servicegen – lige til at plukke

“I al min fritid, og i det meste af mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med at sørge for, at andre har det så godt som overhovedet muligt – fordi det er det, der giver mig den største tilfredsstillelse.”

Jeg vil gerne introducere mig selv som en erfaren og engageret serviceprofessionel med en passion for at gøre dagene nemmere for mine medmennesker. Jeg tror stærkt på, at mine evner og erfaringer vil gøre mig til en værdifuld tilføjelse til jeres team.

Med en baggrund præget af forskelligartede opgaver og en hverdag fyldt med fleksibilitet, trives jeg med det uforudsigelige og kan håndtere enhver udfordring, der kommer min vej. Min erfaring med at arbejde sammen med mennesker med forskellige baggrunde har givet mig evnen til at kommunikere effektivt på tværs af teams og afdelinger, og bidrage til et harmonisk (sam)arbejdsmiljø. Bl.a. gennem mine roller som holdleder og teammanager i diverse fodboldklubber har jeg i mange år serviceret både individer og organisationer på bedste vis.

Min baggrund er dybt forankret i service og jeg er overbevist om, at mine egenskaber og personlighed passer perfekt ind i langt de fleste servicejob. Jeg møder altid mine medmennesker med et smil og jeg ved, at positivitet skaber en gavnlig arbejdskultur. Jeg har en naturlig evne til at finde enkle løsninger på praktiske problemer, og min evne til at tage ejerskab og ansvar for mine opgaver er en central del af min arbejdsetik. Desuden ynder jeg at opretholde en vis orden og struktur omkring mig ud fra devisen: Mit udtryk er andres indtryk.

Således ser jeg frem til muligheden for at bringe mine værdifulde evner evner og lidenskab for service ind i jeres virksomhed. Jeg er nemlig helt overbevist om, at jeg er i stand til at bidrage værdifuldt til jeres virksomheds succes og til at skabe en positiv indflydelse på jeres hverdag.

Og så er jeg lige til at plukke – endnu…

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Michael Jensen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Lev nu men planlæg frem, fordi i fremtiden er nuet også det vigtigste. (Michael Jensen)

Taler følgende sprog
Søger jobs her
,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.