Maximillian Ulrich

Jeg har syv års ledererfaring, været i forskellige brancher de sidste 10 år herunder konsulentydelser og regnskab, grøn teknologi, detailhandel og autobranchen. Min spidskompetence?Min stærke side? Forandringsledelse og innovation. Jeg er skarp til strategisk ledelse og salgsstyring, altid med et øje for data. At udvikle teams, hvor alle kan lykkes, er det, jeg brænder for.

Som en passioneret leder med over 7 års erfaring, brænder jeg for at levere enestående kundeservice og inspirere teams til succes. Jeg trives i dynamiske miljøer, hvor jeg kan anvende min innovative tilgang og effektive ledelsesstil til at skabe resultater, udvikle motiveret medarbejdere.

Min karriere har været fokuseret på at udvikle effektive kundeserviceprocesser og fremme en kultur af engagement og motivation. Min ledelsesstil kombinere innovation og operationel effektivitet, hvilket har været afgørende for at opnå både høje kundetilfredshedsrater og betydelige forretningsresultater.

Jeg har en naturlig evne til at tilpasse mig forskellige markeder og arbejde effektivt på tværs af organisationer. Mine mange brancheskift har givet mig indsigt i forskellige procedure og arbejdsmetoder, samt indsigt i de forskellige måder at håndtere problemer på.

Jeg er god til at omdanne udfordringer til succeser og skaber arbejdsmiljøer, hvor ærlighed, loyalitet og ansvar er i højsædet. Fleksibel i min ledelse og med en solid baggrund i strategisk ledelse, søger jeg roller som salgschef eller kundeservicechef, hvor jeg kan bringe værdi og nytænkning.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Maximillian Ulrich,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.