Marianne Jepsen

Mennesker er historier og historier er mennesker. Ordentlighed og autenticitet , to nøgleord i mit liv.❤🙏. Vi skal have mere af det og ikke være så bange for at bruge det aktivt.

🚪 Jeg har sat mig for at ændre mit arbejdsliv – markant.
Brancheskifter og Muligst med fremtidshat mit nye multipassionerede arbejdsliv er søsat.

Jeg skaber bedst sammen med andre. Her henter jeg min energi. Bliver inspireret og får gode ideer, men jeg er ikke så vild med kasser og hylder. De er gode til opbevaring, men jeg ser nok mig selv, som en af de der rumdelere på hjul fra IKEA, der er nemlig plads til flere forskellige ting og den er flytbar.

Vild med ord. De skaber magi og kan forandre verden. Tør vi lege turist og detektiv i eget ord univers? Hvad sker der, når noget skiftes ud og andet sættes i stedet for? Dit narrativ skulle gerne være foranderligt. Vi ændrer os hele livet igennem.

#vibliverhvadvisiger🗣- er min vovede påstand.

 

 

Jeg elsker at inspirere. Videns jonglere.🤹‍♀️ Trykke folk på maven og trykjustere. Flå lidt i vores mentale kasser. Sætte aftryk og efterlade indtryk – så vi lærer at tage os selv alvorligt og livet på os. Jeg er taget på charterrejse og leger turist🏖 Det kalder jeg for Muligst & direktør i eget Job liv.

 

Jeg øver mig i at lytte og følge min intuition. Som Anne Skare siger: ‘Vi er bestået og vi kan altid gå i panik senere’.

 

Jeg har derfor taget en aktiv beslutning: Jeg vil forandre verden igennem mine ord og min energi.

Formidler og facilitatorninja, skal være min scene. Hvorfor? Fordi jeg brænder for mennesker, fælleskaber og elsker at lege med ord og skabe forandringer gennem fortælling.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Marianne Jepsen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Muligst og direktør i eget jobliv. Entusiast med fremtidskasket optaget at forandre og smadre til det bedre. Vil du med på rejsen – eller jeg på din?
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.