Lone Brinkmann

Skribent og oplægsholder med fokus på Kierkegaards eksistensfilosofi i praksis
Siden jeg som 17-årig læste Søren Kierkegaards Forførernes Dagbog for første gang, har Kierkegaard været min tro følgesvend, og hans filosofi er i dag den filosofiske værktøjskasse, jeg bruger, når jeg holder oplæg om valgets store betydning for vores personlige historie og vores samspil med andre.
Jeg er uddannet cand.mag. i dansk, religion, kultur og formidling med speciale i Kierkegaards eksistensfilosofi og litterær iscenesættelse.
Jeg har arbejdet som redaktør og litterær konsulent i mere end 10 år, men nu er mit fokus på at give elever og lærere de bedste redskaber til at bruge Kierkegaards filosofi i praksis både i undervisningen og i deres hverdag.  

I de seneste år har jeg primært udviklet undervisningsmateriale og holdt oplæg for eleverne i grundskole og på ungdomsuddannelserne om, hvordan vi kan bruge Kierkegaards eksistensfilosofi i praksis, og hvordan hans filosofi kan bidrage til en bedre forståelse af os selv og hinanden samt, hvordan vi kan bruge Kierkegaard, når vi taler om digital dannelse. Jeg har udgivet både hos Gyldendal, Skoletjenesten og Alinea.  Derudover har jeg også været tilknyttet en lille startup, hvor jeg var med til at afholde en konference om fremtidens danskfag.

Jeg vil gerne fortsætte med at skrive mine egne ting og holde oplæg, men jeg savner også at have kollegaer og være en del af et fællesskab, hvor vi sammen giver andre en god oplevelse.

Mine styrker:
Jeg er serviceminded og udadvendt, for det kræver, at jeg er god til at sætte sig mig i andre menneskers sted, når forfattere lægger deres manuskripter i mine hænder, og når jeg er ude og holde oplæg.

Jeg er lærenem og altid opsat på at gøre mit bedste. Jeg er en blæksprutte, der kan mange ting uden at det nødvendigvis står på mit cv, fordi jeg altid har været vant til at hjælpe til, hvor der var brug for det.

Jeg er arbejdsom og praktisk anlagt. Siden jeg var barn, har jeg hjulpet min far i høst på hans gård. Det giver en god balance i mit arbejdsliv, når jeg også laver noget praktisk ved siden af mit mere akademiske arbejde. Men min far er ved at skære ned, så der er ikke brug for min hjælp på samme måde mere, og derfor er jeg på udkig efter et job, som kan trække mig lidt væk fra computeren, hvor jeg samtidig er med til at give andre en god oplevelse.

Jeg får ofte at vide, at jeg er betænksom og hjælpsom. Det er op til andre at afgøre, men jeg gør mit bedste for at hjælpe, hvor jeg kan. Om det er på min fars gård eller til en event eller jeg underviser i Kierkegaards filosofi.

Det, jeg værdsætter mest hos andre, er, at de er pålidelige og overholder deres aftaler, så det gør jeg også meget ud af selv. Hvis jeg har en aftale med andre, så overholder jeg den, og det viser sig i mit nuværende arbejde bl.a. ved, at jeg altid overholder mine deadlines.

Bonusinfo:
Du kan læse mere om mig på min hjemmeside: Lone Brinkmann, når jeg har fået siden op at køre igen. Du kan også finde mig på LinkedIn under Lone Brinkmann Jakobsen (som afspejler mit akademiske arbejde) Derudover skriver jeg også på Medium.

Mit seneste bogprojekt, ”Optakt”, har jeg lavet i samarbejde med fotograf Thomas Hommelgaard, hvor jeg interviewede Sofie Gråbøl, Rytteriet mfl. og skrev teksten.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Lone Brinkmann,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Jeg har et gammelt postkort hængende på min opslagstavle, hvor der står: “Kun den der er velforberedt er fri til at improvisere.” Det er et motto som på mange måder afspejler den type jeg stræber mod at være i mit arbejde.
Antal års erfaring
år
Taler følgende sprog
,
Søger jobs her
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.