Kristian Flindt Dyrkjøb

eg kan hjælpe virksomheder med at finde bæredygtigheds tiltag, der kan spare ressourcer og skabe økonomisk vækst, samt forbedre arbejdsmiljøet. Har viden om og arbejde med CO2 data/regnskab, ESG, CSR, Virksomheders klimaaftryk, FN’s Verdensmål. Dette i kraft af min viden indenfor virksomhedens udvikling, og brug af Lean, Business Modul Canvas, Værdistrøms analyse og andre modeller, der skaber overblik over virksomheden.

Jeg kan tage mig af alle de opgaver, som har med struktur, organisering og bevarelse af et godt arbejdsmiljø at gøre. Kunne være disse arbejdsopgaver: Kontakt med offentlige myndigheder, Implementering af love og regler i firmaet, Optimering af lager og produktion og skabe overblik over forskellige projekter, processer, medarbejder- og materiale ressourcer.

Jeg kan hjælpe virksomheder med digitalisering af administrationsopgaver. Fordi jeg har viden om både hvad god digital anvendes er, og god til planlægning, styring og overblik over et helt forløb.

Jeg kan undervise i kraft af mine 4 års undervisnings erfaring og min meritlæreruddannelse. God til at vejlede personer, både i kraft af min coaching og læreruddannelse, samt min viden om samfundet og udviklings- og innovationsteorier.

I kraft af min analytiske sans kan jeg hjælpe med at analyserer bl.a. markeder, produkts potentiale, andre virksomheder og business case. God til at overskude store datamaterialer og finde informationer.

Har en god IT forståelse, så at let ved at lære nye IT-programmer og systemer.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Kristian Flindt Dyrkjøb,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Alt kan lade sig gøre – i kraft af relationer, ressourcer, læring og udvikling.
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.