Kristian Aagaard

Jeg har en BA i Italiensk Sprog -og Kultur fra KU. Herigennem har jeg opnået viden om sproglige og kulturelle forskelle – og hvordan disse forskelle skal formidles. Jeg har tilegnet mig en nuanceret forståelse af både interne italienske forhold og forholdet til verden uden for Italien.  Min styrker inden for Italienskfaget er mundlig formidling af de samfundsmæssige og historiske forhold. Som eksempler herpå kan nævnes, at jeg har medvirket i en podcast på mediet Mediano, om Cagliaris mesterskab i 1970, samt været taler ved et seminar om forskellene mellem  Nord -og Syditalien ud fra et fodboldperspektiv.

Jeg har også en kandidat i Data Science fra SDU. Her har jeg opnået viden om teorier og eksperimentelle metoder inden for håndtering, analyse og præsentation af data. Jeg har kendskab til værktøjer, metoder og teknikker til dataanalyse –herunder datamining, maskinlæring og statistisk analyse – og forståelse af deres opbygning. Jeg kan forstå og på et videnskabeligt grundlag reflektere over datavidenskabelig viden og dens anvendelse, og identificere videnskabelige problemstillinger. Jeg kan udvælge, anvende og sammensætte de rette programmerings-, statistik- og maskinlæringsværktøjer og -metoder til at arbejde med større datamængder generelt og indenfor et givent fagområde, samt anvende og videreudvikle disse værktøjer og metoder til at designe og foretage komplekse dataanalyser og arbejde med avancerede data. Jeg kan visualisere data og sætte dem i en fagspecifik kontekst, styre komplekse og uforudsigelige arbejds- og udviklingssituationer inden for databehandlings- og analyseområdet, samt præsentere den nuværende viden om en række vigtige datavidenskabelige udfordringer og diskutere grænserne for denne viden.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Kristian Aagaard,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Chi la dura, la vince – italiensk ordsprog som kan oversættes til noget i stil med ‘tålmodighed belønnes’, skulle man oversætte det til et dansk ordsprog ville det nok være ‘kommer tid, kommer råd’.
Erfaring inden for
,
Taler følgende sprog
, ,
Søger jobs her
, ,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.