Josefine Straarup

Nysgerrig, samarbejdende og resultatorienteret materialekemiker

Jeg er uddannet kemiker med speciale i materiale kemi. Gennem min studie tid har jeg lavet flere projekter, som har omhandlet at syntetisere og karakterisere struktur og elektrokemiske egenskaber af katodematerialer til genopladelige Li- og Na-ion batterier. De analysemetoder, som jeg primært har brugt, er Pulverrøntgendiffraktion (PXRD), X-ray fluorescence (XRF), Scanning Electron Microscope (SEM), Cyclic Voltammetry (CV), Galvanostatic Charge and Discharge (GCD) og Galvanostatic Intermittent Titration Technique (GITT). Jeg har også udført Rietveld forfininger på PXRD data og Pair Distribution Function analysis (PDF).

Jeg har tidligere været ansat ved Teknos A/S som R&D Chemist. Jeg var en del af deres team som udviklede brandhæmmende malinger. Jeg var med til at formulere og blande brandhæmmende malinger og teste malingernes egenskaber. Jeg var også med til at undersøge hvordan og om Design of Experiments (DoE) kunne bruges i malingsindustrien.

Som person er jeg perfektionistisk og pligtopfyldende, og jeg ønsker altid at gøre mit bedste. Jeg trives i et fagligt udfordrende miljø, og jeg bliver ikke skræmt af komplekse opgaver. Jeg er resultat-orienteret, og det er vigtigt for mig at opnå gode og brugbare resultater.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Josefine Straarup,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Jeg ser muligheder frem for begrænsninger.
Antal års erfaring
år
Taler følgende sprog
,
Søger jobs her
,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.