Johanne Dickmeiss

Hej! Mit navn er Johanne Dickmeiss og jeg er oprindeligt fra Odense. D. 1 juli flyttede jeg til Amager, København og søger i den forbindelse et studiejob.

Lidt om mig:

Jeg er 22 år gammel og blev student fra Odense Katedralskole i 2020. Siden hen har jeg været på højskoleophold på Testrup Højskole og oplevet verden i 4 måneder som backpacker. Nu ser jeg frem til at skabe en hverdag i København, hvor jeg netop er påbegyndt en bachelor i Informationsstudier. Som person er jeg rolig af sind, god kommunikativt og glad for alt kreativt.

Hvad jeg søger:

Jeg er interesseret i et arbejde på deltid, som kan kombineres med mit studie. Jeg er fleksibel og kommer gerne med kort varsel. Derudover håber jeg at finde en arbejdsplads, hvor godt kollegialt fællesskab og sammenhold vægtes højt, samt at jeg kan få nogle gode erfaringer.

Mig som medarbejder:

Som medarbejder vil jeg gerne fremhæve mine kvaliteter som pligtopfyldende, ansvarsbevidst og nysgerrig.

Jeg har ofte skullet vurdere selvstændigt, hvilke arbejdsopgaver der skulle udføres for at min arbejdsplads så ordentlig og præsentabel ud. Derudover nyder jeg og trives i rollen som ekspedient – god kundekontakt falder mig naturligt og er noget jeg værdsætter højt. Jeg går op i at udføre mine arbejdsopgaver grundigt, og jeg er overbevist om, at jeg kan bidrage til et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Johanne Dickmeiss,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.