Jette Højholdt Mikkelsen

Faglighed
Jeg er god til at få tingene til at fungere ved hjælp af min lange erfaring, mit gode overblik og min faglighed. Og det er vigtigt for mig, at jeg kan være med til at understøtte, at hverdagen glider let for alle. Jeg har antennerne ude og forsøger at indfange og fornemme, hvad der sker i organisationen. Jeg er god til at gennemskue problemstillinger og analysere dem, og et nøgleord om mit arbejdsliv og min drivkraft er, at jeg er en rigtig god netværker, der nyder kontakten med mennesker. Jeg lærer hurtigt, hvordan og hvor jeg kan hente information og samarbejde om opgaverne. Jeg sætter en ære i at kommunikere på skrift og i tale på et let forståeligt sprog og har lang erfaring med at sætte tingene i system som sagsbehandler.

Hver dag behøver ikke være ens for mig. Jeg holder af forandringer og vil gerne udvikle mig. Jeg er udstyret med et udpræget servicegen, og en af mine spidskompetencer er at få sat struktur på opgaver og hverdagen for både mig selv og andre. Det har jeg klaret på alle de arbejdspladser, jeg har været ansat på – senest her i Kalundborg Kommune, hvor det er lykkedes mig alene at få en modtagelse i receptionen op at stå med gode rutiner og med en god stemning.

Kollegaskab
Som kollega er det yderst vigtigt for mig, at jeg vækker tillid og optræder loyalt i alle sammenhænge. Man skal vide, hvor man har mig, og jeg optræder forudsigeligt. Jeg bliver værdsat for min latter (som jeg bruger meget), kvikke bemærkninger og spredning af god, positiv stemning. Jeg er både den empatiske og den professionelle kollega og medarbejder, og jeg har stort overskud og rummelighed. Vi er alle forskellige, og det er vigtigt at understøtte hinandens stærke og svage sider. Det giver et rigt arbejdsliv for alle.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Jette Højholdt Mikkelsen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.