Henriette Lind

Med mig får I en passioneret og innovativ profil, der altid spiller dig bedre end du selv tror muligt.

Mine TOP Talenter i Talent testen TT38 er:

Målrettet: Jeg har benzin i blodet og drevet af at nå meget i min hverdag. To lister er my thing.

Udviklende: Jeg spottet dit, mine kunder, teamets og produkternes Uudnyttet potentiale på kort tid. Tænker altid i forbedringer, besparelse, SoMe, salg, relationer og optimeringer.

Individorienteret: Jeg er nærværende, oprigtig nysgerrig og analyserende i at opfange og afdække behov på den korte bane og den lange bane.

Relaterende: Jeg opbygger netværk hurtigt og er vedholdende i at holde kontakten varm, så alle får glæde og gavn af hinanden.
Derved er jeg limen i teamet og ved altid mere om andre.

Strategisk: Jeg bygger planer. Ikke kun plan A, men B og har altid refleksion på plan C Just in case.
Jeg er oftest på forkant, hvilket jeg er vant til både fra kaospilot Udviklingskonsulent, som leder med et større personale ansvar og fra 1:1 Ledelsessparring samt rekruttering.

Optimistisk: Jeg ser mulighederne også når det ser sort ud. Jeg tror på meget, når mere end forventet og smitter med den gode stemning.

Selvsikker: Jeg skaber tillid i mit nærvær og derved får jeg nemt andre med på min strategi uanset, hvor udfordrende den måtte være, fordi jeg går differentieret til værks med opgaven/ledere/medarbejderne.

Lærende: Jeg er nysgerrig af natur og elsker at lære ny viden, som jeg kan omsætte i min hverdag, som gør en forskel for andre mennesker.

Koordinerende: Jeg er dygtig til at koordinere, danne overblik, uddelegere imens jeg også er nærværende.

Holistisk: Jeg ser langt ud i fremtiden og gennemskuer ofte, hvad jeg/vi skal være obs på eller spotter tendenser der er værdifulde at gå efter. Dette er mit evige drift gen, som er på forkant og derfor jeg har skabt større omsætning sammen med de medarbejdere jeg har ledt.

Fokuserende: Dette er min vigtige tunnelsyn, som jeg anvender når jeg skal i dybden med en opgave og melder ud, at nu er jeg i koncentrations mood og har brug for at være uforstyrret, så opgaven er løst.

Værdifast: Jeg har stærke værdier om at være et ordentlig menneske. Gør noget godt for andre, og dette vil smitte som ringe i vandet. Vi har et valg uanset, hvor vi er og med hvem vi er. Alle har udviklingspotentiale, det skal blot spire, vandes og have opmærksomhed. Jeg møder mennesker, hvor de er og derfra kan det altid kun gå godt.

Jeg er særlig optaget af menneskers adfærd og arbejder til daglig med Talent & Personlig udvikling med CEO, HR managers, Ledere, Mellem leder og medarbejdere.
Talent testen, som er mit primære værktøj er et dialog præget værktøj og derfor matcher dette til min personlige interesse og profil.

Hvis du vil opleve udvikling blandt dine ledere/medarbejdere og skabe bedre trivsel, øge engagementet?
Vil du have indsigt i, hvad der sker i din kultur og “imellem” dine ledere og medarbejdere?

Vil du selv gerne have en sparringscoach ud over det sædvanlige, som udfordrer dig på dine blindspots, bias og der hvor du snubler over dig selv?
En leder skal kende sig selv også de mørkeste kroge, så det at være ydmyg og nysgerrig er vigtige værdier at give videre.

Jeg VIL spille dig bedre end du selv tror, fordi med de rette menneske omkring os.
Ja, så vokser vi.

Grib endelig fat i mig, så vi kan erfaringsudveksle, forventningsafstemme og gå på opdagelse i om der er et match. 😉
Tjek mig ud på LinkedIn: Henriette Lind, Talent Udvikler.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Henriette Lind,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

“Med nærvær, nysgerrighed og respekt – så vokser vi alle” “Der er en læring i alt”. Det handler om, at trække essensen ud af dette og smide resten væk. “Begejstring smitter og begejstring sælger”
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.