Helle Falkenberg

KUNDESERVICE og -RÅDGIVNING, SALG, KOORDINATOR, ADMINISTRATOR, PLANLÆGGER OG DIGITAL MARKEDSFØRING.
Jeg kan li’ at have flere “kasketter” på, og at hjælpe mange kunder hver dag med god empatisk rådgivning, og følge en dem hele vejen fra A-Z, og klare alt administration og koordinering forbundet med dette selv – eller via intern kontakt have styr på sager med andre afdelinger.  Mit mål som salgsrådgiver er at skabe salg, mersalg, stor kundetilfredshed og loyalitet, men jeg har også tilegnet mig mere viden om markedsføring – og specielt SoMe og digital markedsføring, som jeg kunne tænke mig at bringe mere i spil i et fremtidigt job.
Jeg er en globetrotter som trives godt med de fleste mennesketyper, har rejst i det meste er verden og derved fået en stor og bred kulturforståelse. Har været vant til at bruge engelsk hver dag i mit arbejde, og tysk vil jeg også gerne bringe i spil, ligesom jeg har haft jobs B2C hvor jeg hver dag talte med private svenskere og nordmænd.
Med mig på holdet, får din virksomhed en udadvendt teamplayer, med smil på læben, som holder meget af samarbejde med andre, men som bestemt også kan tage et selvstændigt ansvar, strukturere mit arbejde og skabe god energi i et team.
Jeg er nysgerrig, kreativ og åben overfor rigtig mange brancher, og synes det er spændende at lære nyt – så jeg er slet ikke fastlåst på noget bestemt. Tænker bare, at jobbet må indeholde kontakt og kommunikation som udgangspunkt, men måske sidder du med en stilling i en helt andet retning, som jeg ikke selv har tænkt på, endnu!
Glæder mig til at drikke en kop kaffe og tale om mulighederne.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Helle Falkenberg,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

“Man skal lære så længe man lever” og siger derfor tit – “Så lærte jeg også noget nyt i dag med et smil på læben”.
Antal års erfaring
år
Taler følgende sprog
, , , ,
Søger jobs her
,
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.