Franciska Wild

Cand.mag i visuel kultur (Københavns Universitet)
Master i Kunst og Politik (Goldsmiths, University of London)
Bachelor i virksomhedsstudier og Performance-design (Roskilde Universitet)

Proaktiv og relatonsskabende projektleder med 10 års erfaring i projektledelse, koordinering og administration, og som har opnået ekspertise i at arbejde struktureret med komplekse problemstillinger.

Har arbejdet som PA med flere sekretæropgaver, såsom kalender opdatering, koordinering, referatskrivning og udformning af dagsorden. Som PA har jeg lært at strukturere min tid og hvordan jeg prioriter arbejdsopgaver i en travl hverdag.

Det vil sige at jeg er en kandidat, der både kan tage ansvar, udvikle og styre en proces, samtidig med at jeg tager hånd om driftsopgaver. 

Gennem min karrierer har jeg haft fokus på dannelse af fællesskaber og relationer på tværs, først gennem mit arbejde med publikum og kundegrupper for kunstneren Hotel Pro Forma, senere i mit arbejde med at samle folk om historiefortælling, og i kommercielt regi med netværksdannelse på et kontorhotel for multinationale virksomheder inden for Pharma og detail m.m. I min fagforening har jeg yderligere skabt to faglige netværk.

Dette betyder at jeg kan skabe netværk og sammenhængskraft i organisationer og i relation til kunder. 

Gennem mit studie har jeg arbejdet praksisnært med det teoretiske felt, fordi det har givet mig en bedre kobling mellem mit faglige felt og min læring.

Dette betyder at jeg har arbejdet betydeligt imens jeg har studeret, og derfor har en pragmatisk og praktisk tilgang til mit arbejde.  

I mit arbejdsliv har jeg faciliteret en del og det vil jeg gerne fortsætte med, så for at udvide min værktøjskasse med faciliteringsøvelser har jeg taget kursus i ”Netværksdanner-uddannelse” og “Arrangementkompasset”, samtidigt med at jeg bruger Ib ravn og Liberating Structures som metode i facilitering.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Franciska Wild,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.