Charlotte Dalsgaard

Jeg har beskæftiget mig med kommunikation og design hele mit liv inden for en række forskellige kreative og innovative brancher både som selvstændig designer, butiksindehaver, merchandiser, projektkoordinator og som kommunikationsmedarbejder.

Jeg har mangeårig erfaring med design & udvikling af luksusbrands indenfor fashion, accessories og interiør og har stået bag en række stærke produktlinjer, hvor jeg har været ansvarlig for hele designprocessen fra idéudvikling til markedslancering. Jeg er visionær og kreativ i min tankegang og elsker at koble det med mit håndværk – både i forhold til at skabe tøjdesign og kommunikationskoncepter.

Udover det overordnede design- og forretningsudviklingsansvar har jeg som indehaver af Dalsgaard Copenhagen stor erfaring med drift, administration, økonomi, salg og markedsføring i både dansk og internationalt regi. Her har jeg haft en aktiv konceptmæssig del i udviklingen af en lang række marketing, PR, kommunikations- og salgskampagner. Ligeledes har jeg stået bag flere resultatskabende kommunikationsaktiviteter både hos f.eks. Widex; Forum og Folketeatret.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Charlotte Dalsgaard,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.