Cathrine Norström Christiansen

PERSON

Som person er jeg kendt for mine evner som relationsskaber og min ambition om at skabe harmoni og en positiv atmosfære. Jeg har et ry for at være en fremragende samarbejdspartner uanset niveau, stilling eller fagområde og smitter altid mine omgivelser med min positive energi. Jeg er ansvarsbevidst og respektfuld i alt, hvad jeg gør.

Jeg tager altid en løsningsorienteret tilgang til mine opgaver og bevarer roen og overblikket, selv i pressede situationer. Mit smilende ansigt og positive attitude sørger for, at mine kollegaer og medarbejdere også finder motivation og glæde i deres arbejde. Som leder viser jeg empati og har altid mine medarbejderes bedste for øje.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Cathrine Norström Christiansen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

MOTIVATION Min største drivkraft som leder ligger i min evne til at coache og motivere andre til at opnå deres mål. Jeg er passioneret omkring at skabe en succesfuld virksomhed, og jeg tror på, at dette kan opnås gennem hårdt arbejde, struktur, faste rammer og et positivt arbejdsmiljø. Jeg har en god sans for humor og tror på, at det kan gøre hverdagen både lettere og sjovere, uden samtidigt at tabe fokus på at nå målet. Jeg er drevet af konkrete mål og et højt tempo med klare retningslinjer, så jeg altid ved, hvordan jeg kan opnå succes. Når jeg påtager mig en opgave, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter en ære i at levere en fantastisk oplevelse til vores slutbrugere eller kunder. Min ledelsesstil er anerkendende og jeg skaber succes gennem andre mennesker, dermed ikke sagt at jeg ikke selv smøger ærmerne op og gør det som der skal til for at lykkes for at nå vores resultater i fællesskab. Jeg går helt bevidst efter et brancheskift, da hotelbranchen har været udfordret de sidste år på grund af Covid-19 og dens konsekvenser.
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.