Anja Winther Knudsen

Jeg kan bidrage med god forretningsforståelse og stor kommerciel erfaring inden for kundeservice, salg og salgssupport, hvor jeg har ydet support og service af høj kvalitet med et naturligt stort servicegen og imødekommende mindset, samt driftet og udviklet back-office/business support funktionen.
De senere år har jeg fået mere bredde på mine kompetencer og øget min beslutningskompetence bl.a. ved at være en central brik i opbygning af en virksomhed fra bunden og drive forandringer gennem arbejdsomhed, projektledelse, systematik og struktur. Det har også styrket mine evner til at problemløse, effektivisere, udvikle og opbygge processer og arbejdsgange med IT-systemer og digitale værktøjer. Herunder også forretningsudvikle ved at danne og nedbryde strategier til håndgribelige tiltag, samt analysere nøgletal/KPI’er og omsætte dem til handlinger.

Ledelsesmæssige opgaver har også fyldt i min hverdag og jeg kan skabe følgeskab og lede teams, som kan performe i hverdagsdrift, men også under nye og foranderlige forhold, gennem min empatiske og nærværende tilgang til ledelse.
Som person skaber jeg en god stemning med mit positive, humoristiske og optimistiske væsen.

Jeg skaber bedst værdi i et uformelt miljø, hvor sparring på tværs, selvledelse og frie tøjler er naturligt og jeg kan få lov at udfolde mig, være medbestemmende og drive udvikling på strategisk niveau.

Jeg brænder for bæredygtighed og den strategiske tilgang til at drive en virksomhed og udvikling og operationaliseringen heraf.
Ovenstående godt krydret med ledelse, inddragelse og udvikling af mennesker omkring mig – jeg tror bestemt, at det er mennesker som gør hele forskellen. 🌱

 • Hidden
 • Hidden
 • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
 • :
 • Hej Anja Winther Knudsen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.