Hamza Ali

En Dygtig Forretningsorienteret Profil med Stærk Akademisk Baggrund

Er du på udkig efter en dedikeret og resultatorienteret professionel med en solid akademisk baggrund. Der herudover har en solid akademisk baggrund og erfaring inden for forretningsudvikling samt kundeservice? Mød mig, en 24-årig dynamo med en erhvervsakademiuddannelse som Markedsføringsøkonom og en Professionsbachelor i Innovation og Entrepreneurship.

Uddannelse og Erfaring:

Jeg har en imponerende uddannelsesbaggrund, der kombinerer teoretisk viden med praktisk erfaring inden for forretningsudvikling og innovation. Min uddannelsesbaggrund som Markedsføringsøkonom har udrustet mig med en dybdegående forståelse for markedsdynamikker og forbrugeradfærd, hvilket har været afgørende for min succes i forskellige professionelle roller.

Stærke Kommunikations- og Relationsevner:

Med erfaring som mediekonsulent hos Nordiske Medier har jeg demonstreret mine fremragende kommunikations- og relationsfærdigheder. Jeg har været en værdifuld ressource i salgsafdelingen, hvor jeg bidrog til at styrke relationerne med eksisterende kunder og tiltrække nye kunder gennem min dygtige håndtering af kundeserviceanliggender og min evne til at identificere deres behov samt ønsker.

Min tid hos TOPdesk har givet mig værdifuld erfaring med Lead generation og kundekontakt. Jeg var aktivt involveret i identifikationen af potentielle kunder og etableringen af kontakter gennem forskellige kanaler. Mit bidrag til at understøtte Lead generation-processen og min evne til at håndtere kundehenvendelser har været afgørende for teamets succes.

Engageret Kundeservice:

Jeg har også erfaring som servicemedarbejder hos Biltema, hvor jeg har udviklet en stærk følelse af kundeservice og engagement. Min evne til at forstå kundens behov og levere enestående service har bidraget til at styrke kundeloyalitet og forbedre virksomhedens omdømme.

Sammenfatning:

Med en stærk akademisk baggrund, imponerende kommunikations- og relationsfærdigheder samt en passion for at levere enestående kundeservice, er jeg en ideel kandidat til enhver virksomhed, der søger en dygtig og engageret professionel med fokus på forretningsudvikling og kundeservice. Min evne til at forstå markedet, opbygge stærke relationer og sikre kundetilfredshed gør mig til en værdifuld ressource for enhver organisation.

Er du klar til at tilføje en dygtig og engageret professionel medarbejder til dit team? Kontakt mig i dag for at lære mere om, hvordan jeg kan bidrage til din virksomheds succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • :
  • Hej Hamza Ali,
    Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

    BESKED

    Venlig hilsen
    NAVN
    Email: MAIL@MAIL.DK

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Jeg står til rådighed med mit CV, såfremt dette ønskes. Vær venlig at kontakte mig, hvis du ønsker at modtage det.
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.