Sofia Larsen

Jeg elsker at formidle og hjælpe mennesker med at mestre livet og overkomme personlige udfordringer, og brænder især for at arbejde med børn og unge.

 

Den røde tråd i mit cv – er arbejdet med mennesker og at gøre en forskel med respekt og sans for individuelle forskelle. Gennem hele mit voksenliv har jeg arbejdet med mange forskellige typer (Kulturelt, social status m.m.)

 

Med en uddannelse og arbejde som Coach, krops- og psykoterapeut og tre år på lærerseminariet har jeg erhvervet både mange faglige og personlige kompetencer, samt en stor palette af forskellige redskaber og viden indenfor personlig udvikling – læring, – og formidling.

Indenfor specialområdet har jeg erfaring både som privat handicaphjælper, – og som pædagogmedhjælper for unge og voksne med autisme og multihandicappede mv. Derudover har jeg lidt erfaring fra integreret institution med børn i alderen 0 -6 år, samt mange års erfaring indenfor hotel og restauration, detail- og servicebranchen.

Jeg opfatter mig selv som værende en afbalanceret, imødekommende, social og empatisk person med humoristisk sans og et åbent sind.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Sofia Larsen,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Service skal komme indefra og gives med hjertet
Scroll to Top
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.