Henrik Klitvad

Efter at have tilbragt det meste af mit professionelle liv i mediebranchen med tunge kompetencer og stærke resultater inden for salg og ledelse, er jeg nu nysgerrig på at sætte mine kompetencer og min person i spil i en ny kontekst. Jeg er klar til at prøve kræfter med en ny branche eller funktion, hvor jeg selvfølgelig vil gøre brug af al den erfaring jeg har opbygget gennem årene.

Jeg er en proaktiv forretningsdrevet teamplayer, som brænder for troværdig og professionel rådgivning på højt kommercielt niveau, gerne fra idégenerering til implementering. Med et højt aktivitetsniveau, en markant personlighed og godt humør har jeg kontinuerligt skabt og styrket relationer til kunder og samarbejdspartnere, som har udmøntet sig i resultater, der taler for sig selv.

Rådgivning af kunder med udgangspunkt i strategisk og taktisk salg har ført til ekstraordinært flotte salgsresultater, og samtidig løftet kundeporteføljerne med mersalg til eksisterende kunder samt tilført nye attraktive landsdækkende kunder. Som værdidrevet ildsjæl med resultatfokus, ordentlighed, professionalisme og loyalitet som omdrejningspunkt er det vigtigt for mig at levere varen. Jeg sætter en ære i at sætte kunden i centrum såvel som i et godt og sundt købmandskab.

Ledelsesmæssigt har jeg udviklet stærke kompetencer gennem årene, både i professionelt og frivilligt regi. Disse kompetencer bringer jeg gerne i spil, f.eks. som mentor for mindre erfarne kolleger eller sparringspartner for ledelseskolleger. Jeg trives i øvrigt med gode kolleger, uformelt arbejdsmiljø og plads til humor.

I supplement til mit professionelle virke har jeg de seneste 25 år arbejdet frivilligt på højt niveau, både i en national som i en international kontekst indenfor tennis. Det har styrket mit netværk i alle aspekter, og givet mig en unik indsigt i samspillet mellem de frivillige organisationer, erhvervslivet og ikke mindst i den politiske verden.

 • Hidden
 • Hidden
 • DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Henrik Klitvad,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Antal års erfaring
år
Taler følgende sprog
, , ,
Søger jobs her
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.