Charlotte Østervang

Samlende person der sætter en ære i at løfte sine medmennesker, se ressourcer og skabe velfungerende teams. Nøgleord er empatisk, anerkendende og med gode kommunikationsevner. Formår derfor også at motivere, konfliktløse og medvirke til en sund feedbackkultur på arbejdspladsen.

 

Jeg er kaospilot af natur. Har været selvstændig i 15 år samt grundlagt og ledet en forening de seneste 7 år. De faglige kompetencer er entreprenante og udviklingsorienteret i god balance med implementering og drift uanset branche. Jeg arbejder proaktivt, serviceminded og løsningsorienteret med sans for netværk, salg og partnerskaber. Trives godt med at have mange bolde i luften samt håndtere en bred kontaktflade af mennesker. Jeg har det store overblik med øje for de små, men vigtige detaljer. Altsammen med til at løfte fagligheden op på et højt niveau.

 

Derudover kan jeg byde ind med tekst- og billedmateriale til online platforme og besidder kompetencer, der med sikkerhed kan booste jeres firmaprofil på de sociale medier.

 

Disc-profil:

 

43% direkte, resultatorienteret, bestemt, viljestærk og slagkraftig.

Jeg har brug for et dynamisk og tillidsfuldt miljø, hvor man kan udvikle sig og hvor der er højt til loftet. I gengæld får virksomheden en driftig, ansvarsfuld og dedikeret medarbejder, der skaber gode resultater.

 

30% udadvendt, entusiastisk, optimistisk, humørfyldt og livlig.

Jeg er en god teamplayer, empatisk, motivere og får alle med. Jeg har nemt ved at tage de svære snakke, hvor konstruktiv kritik kan anvendes til at løfte arbejdsfællesskabet. Nævnte personlighedstræk har en smittende effekt på kollegerne og trivslen på arbejdspladsen.

 

21% analytisk, nøjagtig og systematisk.

For at ovenstående kan komme i spil, skal der være – eller interesse i at skabe – veldefinerede rammer, standarder og transperant struktur og kultur. Til gengæld får I en effektiv og tilfreds medarbejder.

 

5% rolig og tålmodig.

Jeg arbejder på at få tallet lidt højere op. Ind til målet indfries er jeg en oplagt kandidat til at stå for sommerfesten eller få til opgave at løse det uløselige.

 

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • :
 • Hej Charlotte Østervang,
  Jeg vil høre om du har tid til et kaffemøde hos STED kl. 00:00 d.

  BESKED

  Venlig hilsen
  NAVN
  Email: MAIL@MAIL.DK

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Motto

Ja lad os prøve det af
Scroll til toppen
Cafe Break Coffee Drinking Meeting Resting Concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyheder omkring nye stillinger og events

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.